Eetcoaching | Snel afvallen?
16596
post-template-default,single,single-post,postid-16596,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Snel afvallen?

Wilt u snel afvallen?

18 jan Snel afvallen?

Op 1 januari is het altijd weer tijd voor de goede voornemingen en voor veel mensen hoort daar ook afvallen bij. Snel afvallen is dan vaak de wens en diverse diëten zoals een koolhydraatarm dieet of bijvoorbeeld Modifast of calorieën tellen gelukt dat ook prima. Het probleem is echter dat als je weer teruggaat naar je normale eetpatroon de kilo’s er zo weer aan zitten en vaak nog wat meer ook. Ook zijn dat soort diëten vaak minder gezond omdat je meestal de nodige vitamines te kort komt.

Het beste werkt nog steeds het permanent aanpassen van je eetpatroon te beginnen met een gezond ontbijt, voeding met zo weinig mogelijk slechte e-nummers, met gezonde koolhydraten en ook regelmatig gewoon iets lekkers. Met name de dingen die je lekker vindt indien nodig en mogelijk vervangen door gezondere opties is iets wat bij iedereen werkt.

Nou op naar een gezond 2019 op je ideale gewicht wat duurzaam blijft!

 

Alexandra

xoxo

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.