Eetcoaching | Eten tijdens de feestdagen
16309
post-template-default,single,single-post,postid-16309,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Eten tijdens de feestdagen

23 jan Eten tijdens de feestdagen

Het is eigenlijk wel bijzonder dat je in de aanloop van de feestdagen je website zit af te maken over een concept wat gericht is op afvallen en nog belangrijker, op gewicht blijven.

Want als er in periode van het jaar gaat over overdadig eten is het de december maand wel. Sinterklaas met alle lekkernijen, Kerst met uitgebreide kerstdiners en gezelligheid en natuurlijk Oud- en Nieuw met de oliebollen en appelflappen.

De winkels liggen vol met alles wat lekker is, slagers en bakkers draaien overuren en alle tijdschriften staan vol met de lekkerste recepten.

En menig één neemt zich voor om op 1 januari weer op dieet te gaan want dan wordt alles anders en gaat deze keer het dieet poging wel lukken!

Helaas werkt diëten alleen maar tijdelijk en alleen een echte verandering van levenswijze, waarin nog ruimte genoeg is voor genieten maar waarin bewuste keuzes worden gemaakt lijden tot blijvend gewichtsverlies.

Graag zie ik u in het nieuwe jaar en werken we samen aan je gewichtsdoelen, zodat volgend jaar je geen goede voornemingen meer hoeft te doen en je gewichtsverlies duurzaam is.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.