Eetcoaching | Ervaringen
16394
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16394,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Ervaringen met eetcoaching

Graag delen onze cliënten hun positieve ervaringen met eetcoaching.nl met u

Vrijblijvend adviesgesprek

Ervaringen

“Jaren probeerde ik al 15KG af te vallen, ik hoef geen slanke den te zijn maar deze kilo’s zaten me wel degelijk in de weg. Niks werkte, met allerlei diëten viel ik wel af maar het zat er net zo snel weer aan als ik weer “normaal” ging eten. Totdat ik bij Alexandra kwam voor een persoonlijk eet- en coachplan

Ik kreeg een uitgebreide intake waarin in ze vooral ook naar mijn eetgewoontes en moeilijke momenten keek. Een aantal dagen daarna mocht ik terugkomen en kreeg ik mijn persoonlijke plan.

Er zijn 2 momenten waarop het bij mij vooral fout gaat. De maaltijden in mijn mannengezin zijn overvloedig en er wordt zeker 3 keer opgeschept en ik deed vrolijk mee. Alexandra gaf mij de tip hele kleine bordjes te gebruiken. Zo kon ik wel gezellig meedoen maar at ik zeker maar 1/3 van wat ik normaal at. Tevens had ik de gewoonte om als ik moe en gestrest van mijn werk kwam deze weg te eten met veel chips, kaasjes en meer lekkers. Alexandra raadde mij aan ipv een heerlijk bad of douche te nemen als ik thuis kwam om zo te ontspannen. Ook dat werkte perfect. Ook heb ik nog wat andere dingen verandert, alleen nog volkoren brood en pasta, geen dranken meer met suiker en 1 glas wijn ipv 2.

Na 5 maanden 2 wekelijkse begeleiding van Alexandra mocht het resultaat er zijn, er was 17KG vanaf en in het jaar daarna zijn er nog 5KG afgegaan. En het goede is we zijn nu 2 jaar verder en het is er nog steeds vanaf, ik kom 1 keer per maand bij Alexandra en dan zet zij weer even de puntjes op de I. Ik kan gewoon alles eten en overal aan meedoen maar met mate. Het voelt niet als een dieet maar is gewoon als een levenswijze en ik kan dit gemakkelijk volhouden. Kortom ik kan iedereen aanraden een afspraak met Alexandra te maken want haar aanpak werkt gewoon super!”

Sylvia (48)

“Er is geen dieet wat ik niet heb uitgeprobeerd en niks hielp. Ben eigenlijk maar 5 tot 7 kg te zwaar maar dat levert wel net een lelijk buikje op.

Tijdens de intake kwam Alexandra er eigenlijk achter dat mijn grote probleem is dat ik weinig eet en ook vaak nog slecht en daardoor tussendoor continue snaai. Mijn persoonlijke eet- en coachplan bestaat dan ook uit het eten van 3 gezonde maaltijden waarvoor ik veel tips, recepten en advies heb gekregen. Als ik tussendoor toch eens wil snaaien pak ik fruit of komkommer.

Het grappige is dat ik dus veel meer eet dan ik deed bij de maaltijden. Na 3 maanden 2 wekelijks bij Alexandra te zijn geweest is het resultaat is dat ik 6KG ben afgevallen (wat er ook afblijft) en ik zit ook veel lekkerder in mijn vel. Mijn eetpatroon voelt absoluut niet als een dieet en is makkelijk vol te houden, een aanrader dus. Om scherp te blijven houd ik mijn 2 maandelijkse sessies bij Alexandra aan want heb wel een stok achter de deur nodig.”

Marrit (38)